partner in ondernemen

Startersevent Achterhoek 2019

Wil je een eigen bedrijf beginnen of ben je de afgelopen drie jaar gestart? Kom naar het Startersevent Achterhoek op donderdag 7 maart van 13.30 – 17.00 uur op het gemeentehuis Bronckhorst in Hengelo (Gld)!

ROZ organiseert dit event met en in de gemeente Bronckhorst, samen met de andere Achterhoekse gemeenten waar we voor werken: gemeenten Berkelland, Lochem, Oost Gelre en Winterswijk.

Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij in één middag op één plek met dit gratis Startersevent.

Programma

 • Opening door Willem Buunk, wethouder gemeente Bronckhorst
 • Kennisplein met verschillende organisaties en bedrijven die kunnen helpen bij de start van het bedrijf
 • Inspiratie & ervaringsverhalen van ondernemers
 • Keuze uit enkele powersessies over startersthema’s
 • Netwerken: ontmoet andere starters, bedrijven en organisaties en vergroot je netwerk

KENNISPLEIN – aanwezige organisaties en bedrijven

Laat gratis een professionele profielfoto maken door Sjoukje Geelink, LOenCO fotografie!

STARTERSERVARINGEN

Laat je inspireren door de ondernemerservaringen van onze ambassadeurs (zie ook de foto):

POWERSESSIES

Ronde 1, keuze uit:

 • Goed voorbereid van start – door ROZ
 • Juridisch advies voor starters – door Steentjes Wolters Mulder Advocaten
 • Gevonden worden in Google: praktische tips voor succes – door Go 4 Goals Online Marketing

Ronde 2, keuze uit:

 • Succesvol klanten werven: hoe doe je dat? – door ROZ
 • Fiscale voordelen voor starters – door Alfa Accountants en Adviseurs
 • Snel resultaat met social media: tips en trucs – door NickLink

AANMELDEN

Deelname is gratis, maar we horen graag even of je komt.

 

INHOUD POWERSESSIES

Goed voorbereid van start – door ROZ
Een eigen bedrijf starten kost tijd, energie en een goede voorbereiding is van groot belang. In deze praktische sessie komen de ins en outs en succesfactoren van het ondernemerschap aan bod. Je krijgt inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken, welke stappen je moet nemen en hoe het ROZ je hierin kan begeleiden.

Juridisch advies voor starters – door Steentjes Wolters Mulder Advocaten
Als startende ondernemer komt er veel op je af, ook op juridisch gebied. Steentjes Wolters Mulder Advocaten bespreekt met jou de belangrijkste juridische aandachtspunten voor starters waaronder de rechtsvormen, algemene voorwaarden, offertes en debiteurenbeheer & incasso.

Gevonden worden in Google: praktische tips voor succes – door Go 4 Goals Online Marketing
Ondernemers kunnen niet meer zonder een website. En alleen een overzichtelijke en mooie website is niet voldoende. Je wilt ook dat jouw website gevonden wordt door je doelgroep. Google verandert continue de spelregels waaraan een website moet voldoen, wil deze hoog scoren in de zoekmachine. In deze sessie krijg je praktische tips voor succes met je website.

Succesvol klanten werven: hoe doe je dat? – door ROZ
Als starter ben je overtuigd van jouw product of dienst, maar hoe breng je dat over op potentiële klanten? En hoe bereik je die klant? Er zijn meerdere manieren, kanalen en middelen die je hierbij kunnen helpen. In deze sessie ga je aan de slag met de ‘marketingkaarten’, een handige tool die je helpt te bepalen wat nodig is om jouw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen bij je klanten.

Fiscale voordelen voor starters – door Alfa Accountants en Adviseurs
Tijdens deze sessie krijg je inzicht in de fiscale kansen en risico’s voor startende ondernemers. Wat zijn aandachtpunten en waar kun je fiscaal voordeel behalen? Alfa Accountants en Adviseurs praat je ook bij over de momenten waarop je fiscale keuzes kunt of moet maken.

Snel resultaat met social media: tips en trucs – door NickLink
Haal in minder tijd meer resultaat uit social media. Wil je tips en trucs die meteen werken? Kom naar de powersessie van NickLink. Nick Nijhuis vertelt je alles over succesvolle berichten maken, resultaten meten en de juiste kanalen kiezen.