partner in ondernemen
Deel deze pagina:

05 nov
2018

START!Event op Dag van de Ondernemer in Enschede

Je oriënteren, je ideeën delen, je plannen toetsen, antwoord op je vragen krijgen en tips en adviezen ontvangen van ervaren ondernemers. Voor al deze dingen kun je op vrijdag 16 november terecht bij het START!Event tijdens de MKB Dag van de Ondernemer, van 12.00 – 19.00 uur bij START!bySaxion. En dat dan ook nog eens bij jou in de buurt, in Enschede. Met allerlei enthousiaste netwerken uit jouw regio.

Laat je inspireren tijdens de werksessies en workshops en ga netwerken. Dit is hét moment om een volgende stap te zetten met jouw (plannen voor je) eigen bedrijf. Het kost je niks dan tijd. Dus kom, zet die stap en meld je aan!

Welke starter ben jij? Nog oriënterend, net begonnen of heb je al een mooie groeiende start-up onderneming? In welke fase je ook zit, dit event in Enschede zit boordevol met kennis, inspiratie, ondernemersverhalen en netwerkmogelijkheden binnen iedere fase van het jonge ondernemerschap. Herken jij jezelf in onderstaande greep van voorbeelden waar je als startende en groeiende ondernemer mee te maken krijgt? Meld je dan ook aan voor dit event!

Wij zijn ook aanwezig. Kom langs bij onze stand en stel al je startersvragen aan collega Marte di Prima, of volg de workshops pitchen van collega Bert Breukers.

Meer info en aanmelden >>