partner in ondernemen
Deel deze pagina:

21 mei
2015

Startstraat inspiratieavond voor ondernemende vrouwen op 16 juni

ROZ organiseert samen met Claar Grooten, initiatiefnemer van de Startstraat tijdens de FIFE vrouwenbeurs, op dinsdagavond 16 juni een Inspiratieavond. Ben jij een ondernemende vrouw en op zoek naar inspiratie? Dan ben je van harte welkom van 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) tot 21.30 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

Startstraat uitnodigingskaart

Enthousiaste ondernemers uit Twente helpen je die avond graag verder om jouw ondernemersdroom te verwezenlijken of geven je (weer) inspiratie. Er staan verschillende workshops op het programma:

Ronde 1:

> Goed voorbereid van start – Marieke Slot, ROZ
Als je een bedrijf wilt beginnen, komt er veel op je af. In deze praktische sessie komen de ins en outs en succesfactoren van het ondernemerschap aan bod. Je krijgt inzicht in wat er bij het starten van een eigen bedrijf komt kijken, welke stappen je moet nemen en hoe het ROZ je hierin kan begeleiden.

> Wat drijft jou? – Heidi Ruiterkamp, Buro Energieq
Iedereen heeft één of meerdere drijfveren. Het zijn voorspellers van gedrag: van jezelf én van een ander! Drijfveren geven heel duidelijk richting aan de talenten en mogelijkheden die jij al bezit. De workshop geeft je in een korte tijd op humoristische en herkenbare wijze inzicht in jouw drijfveren. Je krijgt praktische bouwstenen aangereikt om het ondernemerschap en jouw eigen onderneming verder vorm te geven.

Ronde 2:

> Wat is je kostprijs? – Daan Vaneker, Administratie.net
Wat is jouw prijs? Wat is jouw kostprijs? Wat is volgens de klant jouw toegevoegde waarde? Wat is jouw klant bereid om te betalen? Wat vraagt de concurrentie? Kies positie, bepaal jouw prijs!

> Zichtbaar met je authentieke verhaal – Marleen Backhuijs, Backhuijs Communicatie
Hoe draagt een authentiek verhaal bij aan jouw online zichtbaarheid als (startend) ondernemer? Als ondernemer, en zeker als startend ondernemer, is het ontzettend belangrijk om na te denken over jouw authentieke verhaal, om te voorkomen dat je één van de vele wordt met hetzelfde aanbod. In deze workshop vertelt Marleen waarom een authentiek verhaal van onschatbare waarde is, hoe jij jouw authentieke verhaal creëert en hoe je dit online in kunt zetten.

De avond wordt afgesloten met een borrel waarbij er volop de gelegenheid is om te netwerken met elkaar en ervaringen uit te wisselen.

Bekijk hier de uitnodigingskaart en stuur door naar vrouwen die ook geïnspireerd willen worden.

Aanmelden
Ben jij klaar voor de Start(straat)? Aanmelden kan hier.
Deelname is gratis.