partner in ondernemen
Deel deze pagina:

29 mei
2018

Stem op H164 voor de Hengelose Persprijs 2018!

In politiek café Hengeloos Peil is afgelopen jaar maandelijks een persoon of instantie genomineerd voor de Persprijs 2018. De nominaties zijn voor mensen of organisaties die Hengelo op een positieve, aansprekende manier vooruithelpen. H164 / ROZ sociaal ondernemen is ook genomineerd! Stem op ons!

In februari nam oud-wethouder Bert Otten, voorzitter van de Vrienden van Ondernemerscentrum H164 de nominatie namens H164 in ontvangst. Aandacht in het arbeidsproces voor mensen met een beperking hoeft commercieel gewin niet in de weg te staan. Bert Otten werd uitgenodigd door de Tweede Kamer om te vertellen over het succes van sociaal ondernemen. Twente is de broedplaats van diverse succesvolle sociale ondernemingen – een voorbeeld dat landelijk wordt gevolgd. Sociaal ondernemen heeft toekomst.

In het programma van 11 juni wordt de winnaar van de Persprijs 2018 bekendgemaakt. U kunt óók aangeven wie de winnaar moet zijn. Daarvoor wordt de Publieksprijs 2018 beschikbaar gesteld. Stemmen is vanaf vandaag mogelijk via www.tubantia.nl/persprijs. Onderaan deze pagina kunt u heel eenvoudig uw keuze selecteren en inzenden. U vindt ons onder ‘Februari, Ondernemerscentrum H164’.

Wij hopen op uw stem. Alvast bedankt!