partner in ondernemen
Deel deze pagina:

30 okt
2016

Stem op ROZ: wij willen graag de ESF Award 2016 winnen!

Het Europees Sociaal Fonds reikt jaarlijks de ESF Award uit aan een bijzonder project waar uit blijkt dat ESF werkt. ROZ maakt nu ook kans op de ESF Award. Mede dankzij het Europees Sociaal Fonds (ESF) kunnen wij mensen met ondernemende ambities helpen richting een succesvolle start.

esf-awardsHet starten van een eigen bedrijf wordt steeds belangrijker in relatie tot de flexibilisering van de arbeidsmarkt en de toename van zzp’ers. Met de uitgebreide dienstverlening van advies en begeleiding tot trainingen en financiering maken wij de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk.

Om te winnen hebben wij uw stem nodig.
Stemmen is heel simpel, klik hier en vervolgens op ‘Stem’. En bekijk ook even ons leuke filmpje. Alvast bedankt!

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is een belangrijk Europees middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te houden en te zorgen voor eerlijke arbeidskansen voor alle EU-burgers. Met het ESF zet Nederland onder andere in op re-integratie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het ESF wordt ingezet voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Een samenleving die werkt. ESF werkt door!