partner in ondernemen
Deel deze pagina:

21 apr
2015

Sterke pitches bij Netwerkcafé gemeente Twenterand

Maandagavond 20 april vond het ZZP netwerkcafé plaats in Kulturhus De Klaampe in Westerhaar-Vriezenveensewijk, georganiseerd door ROZ en de gemeente Twenterand. Een kleine 20 zzp’ers uit Twenterand waren aanwezig.

Wethouder Bert Oudendijk verzorgde namens de gemeente de opening. Hij riep de zzp’ers op om met de gemeente in gesprek te gaan over hoe de gemeente hen kan faciliteren. Uiteraard is ROZ één van de instanties waar zzp’ers terecht kunnen. In een introductie werd duidelijk wat ROZ voor zzp’ers in Twenterand kan betekenen. Er waren eveneens bijdragen van Rabobank Noord en West Twente en Jongbloed Fiscaal Juristen over hun dienstverlening voor zzp’ers.

Bert Breukers, ondernemersadviseur en trainer bij het ROZ, verzorgde een workshop ‘Pitchen on stage’. Hij onderstreepte het belang van een goede eerste indruk en hoe een duidelijke, krachtige elevator pitch daarbij kan helpen. Vervolgens was het podium voor de zzp’ers zelf. Acht zzp’ers hadden het lef om hun bedrijf te presenteren voor de groep en dat deden ze allen met verve. Ze ontvingen tips van Bert en uit de zaal.

IMG_6477
Eén van de pitchende zzp’ers: Hermes Ratgers

Zowel ROZ als de gemeente waren tevreden over het verloop. De aanwezige zzp’ers netwerkten er wat af en de nodige visitekaartjes werden uitgewisseld, en dat is toch het doel van een netwerkcafé: de zzp’ers met elkaar in contact brengen.

Bekijk de foto’s van alle pitchers op onze Facebookpagina.