partner in ondernemen
Deel deze pagina:

30 jan
2017

Wat kan strategische innovatie voor uw bedrijf betekenen? Kom naar de masterclass!

Tegenwoordig hoort, ziet en leest u overal over ‘innovatie’. Maar wat is het en wat kan het voor u als ondernemer betekenen? Innoveren is soms een ‘must’, bijvoorbeeld vanwege dalende omzet, veranderende klantvraag of technologische veranderingen. U wilt hierop wel reageren, maar hoe pakt u dit aan en waar begint u? Innoveren kunt u leren! Kom naar de masterclass over strategische innovatie.

ROZ organiseert in samenwerking met Duchateau Business Empowerment een masterclass ‘Strategische innovatie’ op maandag 6 maart 2017 van 19.30 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164, Hengelo.

Strategische innovatie, ook wel businessmodel innovatie, wordt steeds belangrijker om te kunnen blijven concurreren in een veranderende markt. Strategisch innoveren betekent nieuwe klantwaarde creëren door op een andere manier te kijken naar uw omgeving.

Maar wat houdt strategische innovatie nu precies in? Wat zijn de signalen om ermee te beginnen en hoe pakt u dat aan? In deze masterclass krijgt u hier inzicht in en gaat u aan de slag met strategische innovatie aan de hand van een casus of uw eigen situatie. Er is volop de gelegenheid om vragen te stellen en in gesprek te gaan met uw collega ondernemers hierover.

Na het volgen van deze masterclass heeft u inspiratie, handvatten en nieuwe energie om zelf te starten met businessmodel innovatie, zodat uw businessmodel ‘100% futureproof’ wordt.

De masterclass wordt verzorgd door:
Ivo Duchateau van Duchateau Business Empowerment. Ivo is innovatie-expert en met zijn bedrijf ontdekt en benut hij het innovatiepotentieel van organisaties. Meer informatie: www.business-power.nl

Aanmelden
Aanmelden voor deze masterclass >>
Kosten: € 30,-. Er is plek voor 20 deelnemers, wees er snel bij want vol is vol.

Graag tot ziens op 6 maart!

Bekijk hier de uitnodiging >>