partner in ondernemen
Deel deze pagina:

26 jun
2012

Succesvolle creatieve infomiddag door ROZ, IkStartSmart en Creatieve Fabriek

Ruim 80 mensen die voor zichzelf willen beginnen in de creatieve sector of al actief zijn als creatief ondernemer waren maandag 25 juni 2012 aanwezig in de Creatieve Fabriek. Het ROZ, de Creatieve Fabriek en IkStartSmart organiseerden een informatieve en interactieve middag over creatief ondernemerschap.

In de inspirerende omgeving van de Creatieve Fabriek maakten de drie organisatoren de deelnemers wegwijs in de wereld van het ondernemerschap. Marc Abbink, uitblinker van het jaar 2011 van het ROC van Twente en jonge, creatieve ondernemer, vertelde over de start van zijn eigen bedrijf. “Ik was altijd al creatief bezig. Ik wil doen wat ik leuk vind en ben daarom mijn eigen bedrijf in apps en games begonnen. Daarbij heb ik advies gehad van het ROZ. Ik dacht altijd dat ik het allemaal wel alleen kon, maar ben erg blij met de tips die zij mij gegeven hebben. Er zijn zoveel dingen waar je rekening mee moet houden als ondernemer. Het is prettig dat er dan iemand is die je daarop kan wijzen”.

De middag werd afgesloten met een rondleiding door de Creatieve Fabriek en volop de gelegenheid tot netwerken met elkaar. De aanwezige creatievelingen waren erg enthousiast over de bijeenkomst, die mede mogelijk werd gemaakt door de Provincie Overijssel, net als de organiserende partijen. Het ROZ, de Creatieve Fabriek en IkStartSmart gaan hier zeker een vervolg aan geven.