partner in ondernemen
Deel deze pagina:

20 aug
2015

The Upperside 074: shop in shop concept in Hengelo

In Hengelo wordt binnenkort The Upperside 074 geopend. Een shop in shop concept, vergelijkbaar met The Upperside 053 in Enschede, maar met een extra item. Er komt een nieuwe manier van webstore branding in. Dit biedt de mogelijkheid voor webshop eigenaars om van Click naar Brick te gaan, oftewel van online naar offline shopping.

Uw klant wil tegenwoordig zelf bepalen waar, wanneer en hoe hij een aankoop doet. Webshops en fysieke winkels smelten steeds meer samen tot een groot interactief winkelmodel. De consument wil comfort, flexibiliteit en is op zoek naar meer beleving.

Om deze redenen heeft u nu de mogelijkheid om deel te nemen aan een vernieuwend retailconcept: The Upperside 074, in de binnenstad van Hengelo ontwikkeld door CCV Shop in samenwerking met diverse partners. U krijgt de kans om naast uw webshop een fysieke winkel te starten in een shop in shopvestiging.

Dit houdt in dat u samen met andere (web)winkeliers een compleet gemeubileerd winkeloppervlak huurt (vanaf 1m2) tegen een scherpe All-in huurprijs. Inclusief een horecagelegenheid cre√ęert u samen een gezellig warenhuis vol met mooie producten en aanbiedingen. Kortom, meer beleving en omzet!

Ook is er ruimte voor de startende ondernemer. Bent u op zoek naar een ruimte die volledig is ingericht en die uw investering zo laag mogelijk houdt? Normaliter is dat een lastig verhaal. The Upperside 074 kan u daarbij helpen.

Kom op 1 september naar de informatieavond om 20.00 uur aan de Willemstraat 39 en laat u inspireren voor het nieuwe ondernemen!

Aanmelden: Stuur voor 29 augustus een mail naar info@mijntesc.nl en geef aan met hoeveel personen u naar de informatieavond komt, hoeveel m2 u wenst te horen en welke soort onderneming u heeft of wilt beginnen.

Tot ziens op 1 september!

Bekijk hier de uitnodiging