partner in ondernemen
Deel deze pagina:

10 dec
2014

Training Belastingdienst: aangifte omzetbelasting en auto van de zaak

Hoe moet ik aangifte doen voor de omzetbelasting? Hoe meld ik mij aan? Wat houdt het begrip omzetbelasting in en hoe vul ik de aangifte in?

Hoe bereken ik de verschuldigde omzetbelasting en leveringen van goederen en diensten binnen en buiten de EU? Zijn dit vragen waarmee u rondloopt? Dan is deze training iets voor u.

Naast de aangifte omzetbelasting staat ook de ‘auto van de zaak’ in deze training centraal.  Zet ik de auto op de zaak, of rijd ik zakelijk met mijn privé auto? Wij maken u bekend met de regels, de rechten en de plichten, de fiscale bijtellingsregels, grijze kentekens, afschrijving van de auto en emissieregels.


Waar en wanneer

LocatieOndernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164, Hengelo
Datum:10-12-2014
Tijd:19:00 - 22:00

Meer info en aanmelden