partner in ondernemen
Deel deze pagina:

27 mei
2019

Groeitraining nu ook in Reutum op 24 juni

De economie trekt weer aan en dat biedt kansen, ook voor het kleinbedrijf. Maar hoe pak je dit aan als ondernemer? Wil jij weten waar groeikansen liggen en hoe jij jouw bedrijf zo goed mogelijk kunt aanpassen om deze kansen te benutten? Dan is de training ‘Groeien met uw bedrijf – kansen en strategie’ iets voor jou. Deze training vindt plaats op maandag 24 juni van 19.00 – 22.00 uur bij Erve Deperman, Zoekeweg 18 in Reutum. We organiseren deze training samen met de gemeenten Dinkelland en Tubbergen.

Aan de hand van voorbeelden van bekende bedrijven uit de praktijk en een succesvolle groeier uit de omgeving, worden de groeimogelijkheden uitgelegd. Met behulp van de tool ‘Business Model Canvas’ leer je groeikansen te herkennen en te vertalen naar jouw eigen bedrijf. Daarnaast krijg je inzicht in verschillende groeistrategieën en welke strategie het beste bij jouw bedrijf past. Uiteraard is er volop gelegenheid om de groeiplannen uit te wisselen met de andere deelnemers.

Margriet Siers van De Gouden Kruimel in Ootmarsum nam in februari in Hengelo deel aan deze training en vertelt hierover: “We zaten met een heel gemêleerd gezelschap, allemaal met een andere vraag rondom groei. Het gaat erg goed met mijn bedrijf en ik kom op een punt waarbij ik me afvraag of ik verder moet groeien en zo ja, hoe dan. Tijdens de training leerde ik op een andere manier naar mijn bedrijf te kijken. Dat deden we met behulp van het Business Model Canvas. Ook het sparren met andere ondernemers vond ik erg waardevol. Ik heb ideeën opgedaan waarmee ik volop aan de slag ga!”

Deelname is gratis. Meer info en aanmelden >>
Er is slechts plek voor 20 ondernemers, wees er snel bij.

De training wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.