partner in ondernemen
Deel deze pagina:

25 jun
2018

Training ‘Van idee naar sociale onderneming’ start op 13 september

Een sociale onderneming starten kost tijd, energie en een goede voorbereiding. Voor iedereen die wil weten hoe je dit aan moet pakken of sociaal ondernemen wil integreren binnen het eigen bedrijf, organiseert ROZ de training ‘Van idee naar sociale onderneming’. In drie ochtenden, donderdag 13 september, 4 en 25 oktober 2018, wordt de basis gelegd voor je sociale onderneming. De training vindt plaats bij Boekwerk, De Höfte 9 in Goor van 9.30 – 12.30 uur.

Er zijn veel mensen met goede ideeën om maatschappelijke problemen aan te pakken. Mensen die maatschappelijke impact willen creëren met hun (nog te starten) bedrijf. In deze training krijgt u inzicht in wat er allemaal bij komt kijken. Aan de hand van het Social Business Model Canvas komen alle aspecten van het sociaal ondernemerschap aan bod. U gaat tijdens de training én thuis aan de slag met dit model en uw eigen businesscase.

Na het volgen van deze training weet u welke impact u wilt maken met uw onderneming en bent u in staat om een gezond verdienmodel neer te zetten. Ook weet u met wie u moet samenwerken om uw doelen te bereiken. U krijgt inzicht in de mogelijkheden om uw plannen te financieren en leert uw plan te pitchen. Er is ook een netwerk voor sociaal ondernemers waar u lid van kunt worden, wanneer u gestart bent met uw onderneming.

Deze training wordt verzorgd door Marte di Prima en Ilse van den Brand, experts sociaal ondernemen bij ROZ, en is een vervolg op de drukbezochte oriëntatietraining Sociaal ondernemen. De training wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.

Deelname is gratis. Er is plek voor 12 deelnemers, wees er snel bij.
Aanmelden voor deze training >>