partner in ondernemen
Deel deze pagina:

10 mei
2019

Trots op enorme belangstelling voor onze relatiemiddag!

Speciaal voor onze relaties en samenwerkingspartners, waaronder accountants- en boekhoudkantoren, banken en gemeenten organiseerden we op donderdag 9 mei een inspirerende relatiemiddag bij de Twentse Bierbrouwerij in Hengelo. “Wat gaaf dat er zoveel belangstelling voor was en zo’n 90 relaties aanwezig waren”, blikt manager Ellen Lansink enthousiast terug. “Het bevorderen van ondernemerschap kunnen we niet alleen. Daar hebben we onze relaties voor nodig! We vroegen hen tips achter te laten voor ons, bijvoorbeeld over hoe we onze doelgroep beter kunnen bereiken. Daar gaan we mee aan de slag!”

Een aantal ROZ-collega’s praatten de aanwezigen bij over onze dienstverlening. Over hoe we helpen bij alle fasen van het ondernemerschap, van starten tot stoppen en alles daar tussenin. Zo vertelde Sharon Leuveld over het nieuwe online platform StarteninTwente.nl waarmee we starters nog beter van dienst kunnen zijn. En Edwin Lahuis legde onder meer uit hoe we ondernemers in financi√ęle problemen helpen met de Bbz-regeling die wij uitvoeren voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek en het schuldhulpverleningsaanbod dat we speciaal voor deze doelgroep hebben.

Korstiaan Zandvliet, medeoprichter van Symbid, was te gast. Internationaal gezien een autoriteit op het gebied van online financiering en crowdfunding en ondernemer in hart en nieren. Hij richtte in 2011 het eerste crowdfundingplatform op: Symbid. Hij vertelde aan de hand van zijn eigen ondernemersverhaal over het veranderende financieringslandschap.

Na afloop werd er nog lang nagepraat, onder het genot van een Twents biertje, over hoe we samen ondernemers kunnen helpen om de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk te maken. Alle aanwezige relaties, heel erg bedankt voor jullie komst!