partner in ondernemen
Deel deze pagina:

28 jun
2016

TRUMPF Nederland enthousiast over Bedrijven Talent Twente

Kunt u jongeren een trainee- of werkervaringsplek bieden? TRUMPF Nederland heeft hier ervaring mee en vertelt! Bedrijven Talent Twente biedt kansen voor jongeren, die een diploma op zak hebben, maar nog geen passende baan hebben kunnen vinden.

TRUMPF is één van de deelnemende bedrijven. Nils Horneman (25 jaar) doet daar marketing ervaring op. Hij heeft in 2011 de opleiding Marketing en Communicatie afgerond aan het ROC en is vervolgens naar de PABO gegaan. Dit bleek niet de goede keuze en hij is vorig jaar overgestapt naar de HBO opleiding Commerciële Economie- Marketing specialisatie.

Hij is heel blij met zijn plek binnen TRUMPF: “’s Avonds wil ik mijn HBO papiertje halen en overdag doe ik werkervaring op, waardoor ik makkelijker naar een baan doorstroom. Sterker nog, als ik het goed doe bij TRUMPF, kan ik blijven. Dit zou ik graag willen, ik zit hier heel goed op mijn plek en leer veel. Ook de trainingen die ik binnen het project volg zijn van toegevoegde waarde.”

TRUMPF heeft Nils de opdracht gegeven een social media plan op te zetten; “Marketing activiteiten koppelen aan Social Media”. Jeroen Olde Benneker, teamleider Sales Laser Technology TRUMPF: “Dit regionale initiatief van Bedrijven Talent Twente ondersteunt TRUMPF Nederland van harte. Na een korte inwerkperiode heeft Nils Horneman ons marketing- en verkoopteam zeer goede input gegeven over hoe Social Media onze sales processen voor B2B kan ondersteunen. Naast het opzetten van het plan is Nils ook volop betrokken bij de uitvoering.”

Heeft u interesse in Bedrijven Talent Twente? Kunt u jongeren een traineeplek of werkervaringsplek bieden of wilt u meer informatie? Neem contact op met Ilse van den Brand (06-13310694, i.vandenbrand@rozgroep.nl).

Kijk voor meer informatie op: www.bedrijventalenttwente.nl