partner in ondernemen
Deel deze pagina:

03 nov
2016

Uitgelicht: wat doet ROZ voor ondernemers met schulden?

De economie laat een voorzichtig herstel zien, maar er zijn nog altijd veel ondernemers in financiële problemen die geen of op een (veel) te laat moment een beroep op ons doen voor ondersteuning. Bent u die ondernemer in financiële problemen? Of kent u ondernemers met schulden? Neem dan contact op met het ROZ. Wij kunnen niet alleen via het Bbz financiële ondersteuning bieden, maar wij verzorgen ook schuldhulpverlening voor ondernemers en ex-ondernemers.

schulden

Silke Eitink, specialist schuldhulpverlening: “Onze schuldhulpverlening is er op gericht om in potentie goede bedrijven in de lucht te houden. Wij adviseren en begeleiden bij het afwikkelen van de schulden. We helpen de oorzaken in kaart te brengen en proberen regelingen te treffen met schuldeisers. Wanneer een bedrijf toch beëindigd moet worden omdat er te weinig toekomstmuziek in zit, proberen we alsnog een schuldenregeling te treffen om zo een persoonlijk faillissement te voorkomen. Onze schuldhulpverlening is op maat en wordt altijd aangepast aan de situatie van de ondernemer”.

We blijven deze belangrijke dienstverlening onder de aandacht brengen en daar kunnen we alle hulp bij gebruiken. Kent u iemand met schulden? Of heeft u financiële problemen? Wacht niet langer en neem direct contact met ons op.

Lees meer over onze schuldhulpverlening >>