partner in ondernemen

Starten vanuit een uitkeringssituatie

Wil je graag een eigen bedrijf beginnen vanuit een uitkeringssituatie? Neem dan tijdig contact op met ROZ en jouw werkcoach. Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten met een eigen bedrijf wanneer je een uitkering ontvangt.

uitkering en starten

Denk je erover om een bedrijf te starten en wil je weten wat daar bij komt kijken? Dan adviseren we je eerst onze video’s Succesvol van start te bekijken. In deze korte video’s krijg je hier inzicht in en komen de belangrijkste thema’s van het starten van een eigen bedrijf aan bod.

Ben je op zoek naar advies en begeleiding bij de start? Neem dan contact met ons op. In een telefonisch gesprek met één van onze adviseurs bespreken we jouw ondernemersidee, achtergrond en motivatie. We maken een eerste inschatting van de haalbaarheid van je plannen. Je krijgt een objectief advies over jouw kansen en mogelijkheden. We zijn ook eerlijk als we het niet zien zitten. Als je plan in potentie kansrijk is en wij een positieve indruk hebben van jouw motivatie en drive als potentieel ondernemer, dan kun je deelnemen aan het programma ‘Succesvol van start’. Alle informatie over dit programma en onze andere dienstverlening vind je hier.

Gevolgen voor jouw uitkering

Dit is afhankelijk van jouw situatie en de uitkering die je ontvangt.
Meer informatie: