partner in ondernemen

Starten vanuit een uitkeringssituatie

Wilt u graag een eigen bedrijf beginnen vanuit een uitkeringssituatie? Neem dan tijdig contact op met het ROZ en uw werkcoach. Er zijn verschillende mogelijkheden om te starten met een eigen bedrijf wanneer u een uitkering ontvangt.

uitkering en starten

Denkt u erover om een bedrijf te starten en wilt u weten wat daar bij komt kijken? Dan adviseren we u eerst onze video’s Succesvol van start te bekijken. In deze korte video’s krijgt u hier inzicht in en komen de belangrijkste thema’s van het starten van een eigen bedrijf aan bod.

Bent u op zoek naar advies en begeleiding bij de start? Neem dan contact met ons op. In een telefonisch gesprek met één van onze adviseurs bespreken we uw ondernemersidee, achtergrond en motivatie. We maken een eerste inschatting van de haalbaarheid van uw plannen. U krijgt een objectief advies over uw kansen en mogelijkheden. We zijn ook eerlijk als we het niet zien zitten. Als uw plan in potentie kansrijk is en wij een positieve indruk hebben van uw motivatie en drive als potentieel ondernemer, dan kunt u deelnemen aan het programma ‘Succesvol van start’. Alle informatie over dit programma en onze andere dienstverlening vindt u hier.

Gevolgen voor uw uitkering

Dit is afhankelijk van uw situatie en de uitkering die u ontvangt.
Meer informatie: