partner in ondernemen
Deel deze pagina:

15 jul
2019

Van keukentafel naar kantoorruimte

Picture this: je zit thuis aan de keukentafel. Laptop opengeklapt voor je. Koffie. De radio is zachtjes aan en de zon schijnt. Op je mobiel komen steeds appjes binnen. Je wilt die offerte vanochtend nog afmaken en je achterstallige mail wegwerken. De deurbel gaat. Een pakketje voor je van een klant. De achterdeur gaat open. Je kinderen komen binnen en springen om je heen. “Papa, gaan we naar de speeltuin?”. Je vrouw komt binnen met twee volle tassen: “Schat, help even…”.

Niet fijn, toch? Zo komt die offerte nooit af. Je vraagt jezelf al een tijdje af: Moet ik niet een kantoorruimte elders gaan zoeken? Maar waar dan? En wat kost dat wel niet? En zit ik er dan lang aan vast? Ergens zie je het wel zitten: een mooie eigen ruimte met je logo op de deur en op de ramen. Ongestoord kunnen werken aan je eigen meubilair. Je klanten professioneel kunnen ontvangen. Weg van de drukte thuis en je focus volledig op je (pas gestarte) bedrijf. Hoe heerlijk zou dat zijn?

Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om deze droom werkelijkheid te laten worden. Google eens op kantoorruimte in je woonplaats. Maak een afspraak op de locatie en vraag ze het hemd van het lijf. Dan zul je merken dat het allemaal best meevalt. Vaak ga je een huurcontract aan voor één of enkele jaren met een opzegtermijn van een paar maanden. Je kunt er dan 24 uur per dag in en je bepaalt dan zelf wanneer jij met je bedrijf bezig wilt zijn.

En weet je wat nou zo leuk is? Ik werk in Ondernemerscentrum H164 en verhuur van die kantoorruimtes die jij zoekt. Met een balie waar je klanten professioneel worden ontvangen. Waar je onbeperkt koffie kunt drinken, óók met je klanten. Waar voldoende parkeergelegenheid bij is. Dicht bij het centrum van Hengelo en makkelijk bereikbaar. Waar de schoonmaak en beveiliging bij de vaak lage huurprijs in zit. En waar je ook nog eens hulp van een ROZ ondernemersadviseur kunt krijgen.

Ben je blij geworden van dit verhaal? Bel of mail (074 241 5161, b.bakker@rozgroep.nl) mij voor een afspraak of kom gewoon eens langs en maak kennis met misschien wel jouw eigen mooie kantoorruimte. Ik vertel je er graag nog veel meer over!

— door Brigit Bakker, locatiemanager Ondernemerscentrum H164 —

ROZ is ook gevestigd in Ondernemerscentrum H164