partner in ondernemen
Deel deze pagina:

03 mei
2016

Volg nu de training Ondernemen in Duitsland: 8, 15, 22 en 29 juni 2016

Ondernemen in Duitsland biedt kansen. Duitsland is de belangrijkste import- en exportpartner van Nederland, kent 82 miljoen potentiële afnemers en is centraal gelegen in Europa. Ook de goed draaiende Duitse economie is een goede reden om de stap over de grens te zetten.

ROZ verzorgt met medewerking van diverse experts na twee eerdere succesvolle edities wederom een training Ondernemen in Duitsland over de kansen en mogelijkheden van ondernemen in Duitsland en waar u rekening mee moet houden bij het zakendoen over de grens. De training vindt plaats op woensdag 8, 15, 22 en 29 juni 2016 van 19.00 – 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

‘De belangstelling voor ondernemen in Duitsland is nog steeds groot. De bijeenkomsten en masterclasses die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd over dit thema waren succesvol en drukbezocht. We verzorgen nu ook jaarlijks een volledige training over ondernemen in Duitsland. Met deze training willen we de diepte in; ondernemers niet alleen informeren, maar ze ook handvatten geven waarmee ze direct aan de slag kunnen’, aldus Ellen Lansink, manager ROZ.

De training bestaat uit vier praktische trainingsmodules waarin alle belangrijke aspecten aan bod komen waar u rekening mee moet houden wanneer u zaken wilt doen met Duitsland. Denk aan trends en ontwikkelingen in Duitsland, rechtsvormkeuze, marktbewerking, verzekeringen, sociale zekerheid, cultuur- en taalverschillen, factureren en incasseren en belastingen. De training kent flexibele mogelijkheden: u kunt ook één (of meerdere) module(s) naar keuze volgen. De kosten zijn € 95,- voor de complete training en € 30,- per module.

Strick Rechtsanwälte & Steuerberater, Gothaer versicherungen, Euregio, KroeseWevers en Mediamixx verlenen hun medewerking aan deze training.

Meer informatie en aanmelden