partner in ondernemen

Wat doen wij

De bevordering van ondernemerschap. Dat is waarvoor ROZ zich iedere dag met zo’n 30 medewerkers inzet, al sinds 2005. Voor bijna alle gemeenten in Twente en de Achterhoek. Dat doen we met een uitgebreid dienstenpakket voor ondernemers en starters. We willen de kansen op succesvol ondernemerschap zo groot mogelijk maken.

Wilt u een bedrijf beginnen? Heeft u al een bedrijf en gaat het financieel even wat minder? Of wilt u een sociale onderneming starten? Met al uw vragen bent u bij het ROZ aan het juiste adres.

Het ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen) biedt advies, begeleiding, coaching en trainingen aan ondernemers, zzp’ers en starters. Ook beschikken wij over verschillende financiële arrangementen (Bbz) en gespecialiseerde schuldhulpverlening voor ondernemers.

Daarnaast bieden we huisvestingsmogelijkheden voor startende en kleine ondernemers in Ondernemerscentrum H164 (waarin het ROZ ook gevestigd is).

FULL SERVICE ONDER ÉÉN DAK!

Betrokken, daadkrachtig en resultaatgericht

Het ROZ beschikt over een uitgebreid en breed inzetbaar team van deskundige en betrokken adviseurs. Wij wijzen de weg naar mogelijkheden en lossen samen met de ondernemer problemen op. We werken vraaggericht, vaak op locatie, met korte doorlooptijden en een uitgebreid servicepakket. Het ROZ heeft oog voor specifieke wensen, levert maatwerk, en werkt ook op projectbasis.

Lokaal, regionaal en provinciaal

ROZ werkt in opdracht van de lokale, regionale en provinciale overheid voor de inwoners van vrijwel alle gemeenten in Twente en de Achterhoek, een regio van bijna een miljoen inwoners. Onze hoofdvestiging vindt u in het Ondernemerscentrum H164 aan de Enschedesestraat 164 in Hengelo. Daarnaast zijn we aanwezig op verschillende locaties verspreid door ons werkgebied.

Landelijk: ROZ is lid van de landelijke brancheorganisatie: Platform voor Publieke Ondernemersadviesorganisaties (PPO).

Partner in sociaal ondernemen

De afgelopen jaren hebben wij een kerntaak toe kunnen voegen door op een breder terrein van ondernemerschap en in het bijzonder sociaal ondernemerschap actief te zijn. We bieden advies, een klankbord en ondersteuning aan sociaal ondernemers of mensen die de ambitie hebben om te starten met een sociale onderneming. Daarnaast fungeren we als makelaar en brengen organisaties en (sociale) ondernemers rondom dit thema met elkaar in contact.
Lees meer >>