partner in ondernemen
Deel deze pagina:

11 nov
2019

Wat is de glimlach van jouw merk? Kom naar het netwerkcafé op 2 december!

Hoe zorg jij voor een glimlach bij jouw klanten? Daarmee ga je aan de slag tijdens het netwerkcafé op 2 december van 19.00 (inloop vanaf 18.45 uur) tot 21.30 uur bij Morskieft Ontwerpers, dat wij samen met de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Wierden organiseren. Het netwerkcafé is de plek waar starters en zzp’ers elkaar ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kennis opdoen.

Wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden verzorgt de opening en Morskieft Ontwerpers deelt hun ondernemersverhaal. Er is volop tijd en gelegenheid om kennis te maken met elkaar, en jezelf en jouw bedrijf voor te stellen.

In de workshop ‘Wat is de glimlach van jouw merk?’ vertelt Morskieft Ontwerpers over het belang van een goed en sterk merk voor de identiteit en uitstraling van je bedrijf. Zorg voor een glimlach bij jouw klant, want dat draagt bij aan een positieve identiteit voor jouw bedrijf! Wat doe jij om te zorgen voor een glimlach bij jouw klanten? Aan de hand van een interessante casus krijg je hier inzicht in en samen met de andere ondernemers én Morskieft ga je hierover in gesprek. Je gaat naar huis met concrete tips voor het versterken van jouw merk.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 29 november, maar let op: vol is vol.
Wil jij bij dit netwerkcafé aanwezig zijn, reserveer dan snel jouw plek via info@rozgroep.nl of 074 241 5100, onder vermelding van ‘netwerkcafé 2 december’.

Dit netwerkcafé wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.