partner in ondernemen
Deel deze pagina:

22 nov
2019

Week van het Ondernemen weer geslaagd!

Tijdens de Global Entrepreneurship Week wordt in meer dan 160 landen ondernemerschap gevierd. In de derde week van november vinden in Nederland meer dan 100 evenementen plaats. ROZ organiseerde ook dit jaar de ROZ Week van het Ondernemen. Was jij er ook bij? Een week met ondernemerschapsactiviteiten, trainingen en bijeenkomsten door ons georganiseerd of waar wij bij betrokken en aanwezig waren. In welke ondernemersfase je ook verkeert, voor iedereen waren er interessante activiteiten.

Dit jaar startte onze week op een vrijdag, op 15 november: de Dag van de Ondernemer. We startten met een ondernemersontbijt in H164. Waar heb je als ondernemer behoefte aan? Zijn er zaken waar je tegenaan loopt in je ‘ondernemer zijn’? Welke vragen heb je? Hierover gingen we in gesprek met een leuke groep ondernemers. Veel mooie input opgehaald tijdens deze ontbijtsessie, ook voor onze identiteit en communicatie. Daarmee gaan we aan de slag! Ook waren we deze dag aanwezig bij het ondernemersontbijt in gemeente Hof van Twente, het event ‘Op Stoom’ in Almelo met workshops Marketingkaarten en de Dag van de Ondernemer in Enschede met workshops Pitchen.

Maandag 18 november stond in het teken van de uiteriking van de Startersprijs Midden Twente tijdens het Starterscafé. Kidzstore uit Hengelo ging met de trofee én cheque van € 3000 naar huis. Lees er alles over in dit bericht. ROZ is partner van Social Impact Day Twente, dit event stond dinsdag 19 november op het programma. ’s Avonds organiseerden we een netwerkcafé in Haaksbergen bij twee jonge ondernemers. Meer info vind je hier.

Woensdag 20 november was er volop aandacht voor schuldhulpverlening. Lees het verhaal van ondernemers Robert Uneken en Steffanie Hofman. Zij kwamen met hun bedrijf in financiële problemen, zochten gelukkig hulp en konden zo verder met hun bedrijf. Ook het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid besteedde aandacht hieraan via hun socials. De laatste dag van onze week, donderdag 21 november, waren we in gemeente Hof van Twente voor een groeitraining.

Wederom een geslaagde week waarin we heel veel starters en ondernemers hebben gesproken en geadviseerd bij hun vraagstukken, én prettig hebben samengewerkt met gemeenten en partners!