partner in ondernemen
Deel deze pagina:

10 jul
2014

Wordt u Hengelose Starter van het jaar?

Iedereen kan succesvolle starters aanmelden voor Startersprijs

Ook dit jaar reikt de gemeente Hengelo de Startersprijs uit. Een prachtige manier voor een startend bedrijf om zich in de kijker te spelen. Het maakt niet uit welk bedrijf of wat het product of de dienst is, iedereen die in 2013 in Hengelo gestart is kan winnen.

Een deskundige jury kiest uit alle aanmeldingen drie genomineerden. Daarbij let de jury op hoe het bedrijf van start is gegaan, wat de sociaal economische bijdrage aan de stad Hengelo is, hoe het bedrijf zich na de start ontwikkeld heeft en waarom het bedrijf in Hengelo gevestigd is. Op dinsdag 18 november 2014 wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden zich Starter van het jaar mag noemen. Tijdstip en locatie volgen later.

startersprijs

De prijs bestaat uit een wisseltrofee van de Hengelose kunstenaar Ties Mulder. Daarnaast krijgen alle genomineerden waardecheques die besteed kunnen worden aan promotie of verdere doorontwikkeling van hun bedrijf. De organisatie van deze verkiezing is in handen van het ROZ.

Kent u een (succesvolle) starter die in 2013 in Hengelo gestart is met een eigen bedrijf en die volgens u kans moet maken op de Startersprijs? Of bent u zelf die succesvolle starter die wij zoeken? Vul hier het aanmeldformulier in. Aanmelden kan tot en met 31 augustus 2014.

Wilt u meer weten over de Startersprijs? Neem dan contact op met het ROZ, tel: 074 241 5100.