partner in ondernemen
Deel deze pagina:

14 okt
2019

Workshops én uitreiking Startersprijs tijdens Starterscafé op 18 november 2019

Op 18 november 2019 organiseren Rabobank Centraal Twente, de gemeenten Hengelo, Hof van Twente en Borne en ROZ alweer voor de achtste keer een Starterscafé in Schouwburg Hengelo vanaf 19.00 uur.

Het Starterscafé is hét platform voor iedereen die een bedrijf wil beginnen of pas geleden gestart is. Een plek waar je andere ondernemers uit de regio ontmoet, ervaringen kunt delen en een waardevol netwerk opbouwt. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst en om 19.30 uur opent wethouder Pieter van Zwanenburg van de gemeente Hof van Twente het Starterscafé. Inspirerende workshops en de uitreiking van de Startersprijs Midden Twente staan vervolgens op het programma.

Workshops
Je kunt kiezen uit drie workshops:

> Goed voorbereid van start
Wil jij een eigen bedrijf starten of ben je pas gestart? Dan komt er veel op je af. Waar moet je allemaal aan denken en wat moet je regelen? Ferry Diters van Rabobank Centraal Twente en Chantal Os van ROZ nemen de belangrijkste zaken met je door én vertellen je wat www.startenintwente.nl voor jou kan betekenen.

> Van start tot nu: Ondernemers aan het woord
Als startende ondernemer kun je leren van de ervaringen van andere ondernemers. Sander Martinec van Smart2IT uit Hengelo en Elizabeth Boerjan van Danceworkx Studio uit Borne, beide voormalig winnaars van de Startersprijs, delen hun ondernemersverhaal, successen en uitdagingen met jou.

> Goed gastheerschap verkoopt!
De klant is koning. Klantgerichtheid is enorm belangrijk, voor elke ondernemer. De horeca is bij uitstek de branche waarin gastvrijheid en klantgerichtheid voorop staat. Daar weet Alco van Berkel, eigenaar van Van Berkel Hospitality (Landgoed Hotel & Restaurant Carelshaven in Delden, Oranjerie Ruurlo en De Zwaan in Delden), alles van. In deze workshop deelt Alco de belangrijkste tips voor goed gastheerschap en hoe je deze kunt toepassen in jouw onderneming.

Uitreiking Startersprijs Midden Twente
De uitreiking van de Startersprijs Midden Twente 2019 is het spannendste onderdeel van de avond voor de vijf genomineerden. Alle ondernemers die in 2018 gestart zijn met een eigen bedrijf in de gemeente Borne, Hengelo of Hof van Twente maakten kans op deze prijs. De jury kiest binnenkort uit alle aanmeldingen de vijf genomineerden. Tijdens het Starterscafé wordt de winnaar bekend gemaakt.

Netwerken
Vanaf 21.30 uur is er volop de gelegenheid om te netwerken met elkaar onder het genot van een hapje en drankje en in gesprek te gaan met de organiserende partijen, de genomineerden en winnaar van de Startersprijs.

Aanmelden
Aanmelden voor het Starterscafé kan via www.rozgroep.nl/starterscafe2019. Toegang is gratis en een introducé is van harte welkom.

Bekijk hier de uitnodiging >>