partner in ondernemen
Deel deze pagina:

08 jun
2015

'Zij zijn groot en ik ben klein': succesvolle 9e editie ZZP netwerkcafé Hengelo

Maandagavond 8 juni 2015 vond alweer de negende editie van het ZZP Netwerkcafé Hengelo plaats. Ruim 75 zzp’ers waren aanwezig in Ondernemerscentrum H164.

Traditiegetrouw verzorgden enkele pitchende zzp’ers de aftrap. Te gast deze avond was Arijan van Bavel. Tegenwoordig is hij eigenaar van Familiepretpark De Waarbeek in Hengelo, daarvoor stond hij beter bekend als ‘Adje’, het typetje uit de shows van Paul de Leeuw. Arijan deelde zijn levensloop tot nu toe met de aanwezigen, vertelde over zijn droom als acteur en over De Waarbeek. Met name dit familiepretpark zorgde voor veel interesse vanuit de zaal. Arijan vertelde hoe hij met zijn compagnon De Waarbeek in zes jaar tijd van een stoffig, vervallen pretpark met 32.000 bezoekers per jaar naar een fris, nostalgisch, maar wel kleinschalig park met jaarlijks ruim 195.000 bezoekers heeft gebracht. Hij gaf de zzp’ers nuttige tips die elke ondernemer in zijn/haar marketingplan kan gebruiken.

DSC_0034

Yvo Burkink van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. deelde recente ontwikkelingen op het gebied van de VAR-verklaring. Deze verklaring verdwijnt na dit jaar en er ligt nu een voorstel bij de Tweede kamer voor een ‘opvolger’; zogenaamde modelovereenkomsten  per sector. Deze opvolger van de VAR wordt door diverse partijen enthousiast ontvangen. We houden u op de hoogte!

Als afsluiter kon men een powersessie naar keuze volgen: Online marketing anno 2015 door Mick Bakker, online marketeer bij Limesquare of Haal meer rendement uit uw verkoopgesprek door Bert Breukers, adviseur en trainer bij ROZ. Zoals we inmiddels gewend zijn, bleven vele zzp’ers vervolgens om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. De avond werd wederom enthousiast ontvangen.

DSC_0066

Bekijk hier enkele foto’s van het netwerkcafé.

Startersprijs 2015
Tijdens het netwerkcafé werden de zzp’ers gewezen op de Startersprijs. Iedereen die in 2014 in Hengelo, Borne of Hof van Twente is gestart met een eigen bedrijf, maakt kans op deze prijs. Meer informatie over de Startersprijs vindt u hier. Alle starters uit 2014 uit de drie gemeenten ontvangen binnenkort bericht. Wilt u zich nu alvast aanmelden? Vul dan hier het formulier in!

Startstraat – inspiratieavond voor ondernemende vrouwen
Alle vrouwen kregen een uitnodiging mee van de Startstraat inspiratieavond voor ondernemende vrouwen die ROZ samen met Claar Grooten organiseert op dinsdag 16 juni vanaf 18.30 uur in H164. Heeft u de uitnodiging nog niet ontvangen? Bekijk deze dan hier. Aanmelden kan via dit formulier.