partner in ondernemen
Deel deze pagina:

02 dec
2019

"Zorg voor een glimlach bij jouw klanten!"

Met welke merkwaarden onderscheid jij je met jouw bedrijf? Wat doe jij om te zorgen voor een glimlach bij jouw klanten? Daarmee gingen de bijna 30 ondernemers vanavond met Morskieft Ontwerpers aan de slag bij het netwerkcafé dat we samen met de gemeenten Almelo, Hellendoorn en Wierden organiseerden.

Wethouder Richard Kortenhoeven van de gemeente Wierden verzorgde de opening¬†en Han Morskieft vertelde hoe hij als eenpitter startte met Morskieft Ontwerpers en nu is uitgegroeid naar een bedrijf met 14 medewerkers. Zijn collega’s deelden vervolgens het belang van een sterk merk en het consequent uitdragen van jouw merkwaarden als ondernemer, in al je communicatie. Daarover gingen de ondernemers ook met elkaar in gesprek.

Kennismaken met elkaar, dat gebeurde ook volop! Niet alleen via de pitch die elke ondernemer mocht geven voor de groep, maar ook tijdens de netwerkborrel na afloop.

Ondernemers, bedankt voor jullie enthousiaste deelname aan deze avond en team Morskieft en de gemeenten voor de fijne samenwerking!

Dit netwerkcafé werd mede mogelijk gemaakt door de provincie Overijssel.