partner in ondernemen
Deel deze pagina:

26 sep
2017

De ZP’er Draait Door - ONE Twente

ONE Twente bestaat 10 jaar; alle reden voor een feestje. Daarom organiseert het ondernemersnetwerk voor eenpitters in samenwerking met Ondernemend Roombeek op woensdag 11 oktober een groot netwerkevent vóór en door zelfstandig professionals en mkb’ers. Vanaf 17.00 uur ben je te gast bij Prismare te Enschede en kies je voor een avond vol ontmoeting en bruisende activiteiten. Denk aan een walking dinner, een netwerkmarkt (waar ROZ ook aanwezig is), een talkshow met Harm Edens en ronde tafel-discussies met interessante Twentse ondernemers.

Ondernemen in Twente doe je niet alleen
In Twente staan we klaar voor elkaar, ook in ondernemersland. Maar dan moeten we elkaar wél kennen. Vandaar deze ondernemersavond, je maakt kennis met andere ondernemers en met netwerkorganisaties. Wandel en eet mee met Ondernemend Roombeek. Laat je zakelijk inspireren door Harm Edens (van ‘Dit is het nieuws’) en gasten, maak een netwerkbabbel, discussieer mee en doe een drankje en hapje. Kost bijna niets: voor 35 euro zit je eerste rang. Wil je alleen ‘s avonds? Dan sluit je vanaf 19.00 uur aan voor de talkshow en de netwerkmarkt. Dan betaal je slechts 25 euro (ONE-leden krijgen een tientje korting).

Walking dinner door Roombeek
Roombeek barst van de succesvolle ondernemers. Ondernemend Roombeek laat de charmes en het ondernemersklimaat van de wijk te zien door alle deelnemers mee te nemen op een ‘walking dinner’ waarbij je bij hoogtepunten in Roombeek een hapje nuttigt en netwerkt met andere ondernemers en ondernemersclubs. Om 17.00 uur start het walking dinner in Prismare.

Talkshow met Harm Edens & Petra Noordhuis
Om 19.00 uur draait de ondernemer door. Harm Edens geeft een Twentse draai aan de ondernemer in het nieuws en gaat in gesprek met inspirerende Twentse ondernemers, die ieder op hun eigen manier doorgedraaid zijn. Van onder meer de inspirator achter Sheltersuit tot de bedenker van het enorm gegroeide Moneybird. En zij gaan echt niet saai vertellen waarom ze zo succesvol zijn, laat dat maar aan Harm over. En aan Petra Noordhuis natuurlijk, die als dagvoorzitter zorgt dat de avond draait zoals alleen ondernemers dat kunnen doen.

Laat van je horen
Na de talkshow kun jij je brandende vragen voorleggen aan de gasten van deze avond. Op de netwerkmarkt presenteren Twentse netwerkorganisaties zich aan alle ondernemers. ROZ is ook aanwezig op de netwerkmarkt evenals Kamer van Koophandel, IKT (Industriële Kring Twente), Ondernemend Roombeek, BNI Enschede en de Twentse tak van Ondernemers in Bedrijf.

Meld je aan
Er kunnen deze avond 250 ondernemers meedoen. Meld je dus snel aan en verzeker je van een mooi plekje bij het verrassendste ondernemersevent van Twente.  Aanmelden kan tot en met 4 oktober, aanmelding is definitief na overboeking van het verschuldigde bedrag op rekeningnummer NL 72 RABO 0127 5651 08 (ONE Enschede). Vermeld in het opmerkingsveld eventuele dieetwensen.

Aanmelden kan via www.one-twente.nl/zp >>