partner in ondernemen
Deel deze pagina:

31 aug
2016

ZZP netwerkcafé Almelo op woensdag 28 september 2016

Zelfstandig ondernemerschap biedt veel vrijheid en stelt u in staat uw eigen keuzes te maken. Heeft u vragen over hoe u bepaalde zaken moet aanpakken of de behoefte om eens met iemand te sparren over de bedrijfsvoering? Of wilt u uw netwerk uitbreiden en in contact komen met collega zzp’ers in uw omgeving? Kom naar het ZZP netwerkcafé.

almelo netwerkcafe

De gemeente Almelo en ROZ organiseren een ZZP netwerkcafé op woensdag 28 september 2016 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur in het stadhuis, Haven Zuidzijde 30 in Almelo. Alle zzp’ers  uit de gemeente Almelo zijn van harte welkom!

Er is een interessant programma samengesteld. Javier Cornelissen, wethouder gemeente Almelo, heet iedereen welkom, Jeroen Perik van Blazin’Burgers deelt kort zijn ervaringen als Almelose ondernemer en Ellen Lansink, manager ROZ, vertelt wat ROZ voor u als zzp’er kan betekenen.

Vervolgens zijn er twee powersessies. In de sessie ‘Versterk uw online positie als ondernemer!’ van Alwin Zandvoort (Training & Advies) krijgt u onder andere tips over Social Media-communities, content en interactie- & leadgeneratie en hoe u de klant verleidt om contact met u op te nemen. Pauline Kanger van AANPAK Werkplektraining & Coaching vertelt in haar sessie hoe u beter en bewuster met uw beperkte beschikbare tijd om kunt gaan, zodat u meer uit uw werkdagen kunt halen.

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn de hiervoor genoemde organisaties aanwezig, evenals Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Noord en West Twente en Ondernemershuis Almelo,  waar u terecht kunt met uw vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 26 september via https://www.rozgroep.nl/almelo of door te bellen of mailen met ROZ (074 241 5100, info@rozgroep.nl).

Bekijk hier de uitnodiging >>