partner in ondernemen
Deel deze pagina:

23 nov
2015

ZZP netwerkcafé Hengelo 14 december met powersessies over timemanagement en webshops

ROZ organiseert wederom een ZZP netwerkcafé op maandag 14 december 2015 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo, speciaal voor Hengelose zzp’ers.

Er zijn bijdragen van Ellen Lansink, manager ROZ en H164, en Small Business Hengelo, de netwerkclub voor kleine ondernemingen in Hengelo. Terugkerend onderdeel is het ‘pitchen’ door enkele zzp’ers. Eén van de pitches wordt dit keer verzorgd door Sander Martinec en Gaston Smit van Smart2IT, winnaar van de Startersprijs Midden Twente 2015.

De aanwezigen kunnen vervolgens één van de twee powersessies volgen:

  • ‘Timemanagement: je tijd de baas’ door Pauline Kanger, AANPAK Werkplektraining & Coaching
  • ‘Tips en trucs voor het starten van een webshop’ door CCV Shop

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente en Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. met een ‘VAR-helpdesk’ aanwezig waar zzp’ers terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 11 december via www.rozgroep.nl/netwerkcafe, telefonisch (074 241 5100) of per mail (b.bakker@rozgroep.nl). Meer informatie over het programma: www.rozgroep.nl.

SESSIES:

Timemanagement: je tijd de baas
U werkt graag voor uw klanten. Maar als zzp’er is dat niet het enige waaraan u uw tijd kunt besteden. Ook het vinden van nieuwe klanten, het bijhouden van uw administratie, het inkopen van benodigde materialen en niet te vergeten het verwerken van die niet aflatende stroom e-mails behoort tot uw werkzaamheden. Het is soms een hele worsteling om al dat werk gedaan te krijgen. Tijdens deze interactieve workshop krijgt u tips & trucs aangereikt om als zzp’er beter en bewuster met uw beperkte beschikbare tijd om te gaan, waardoor u meer uit uw werkdagen gaat halen.

Over de trainer: Als werkplektrainer werkt Pauline met drukbezette ondernemers, managers en medewerkers die meer uit hun werkdagen willen halen. Zij leert hen met minder moeite hun werk te doen en betere (werk-)resultaten te boeken. Pauline’s motto is: “werk niet harder, werk slimmer.” Meer info: www.aanpak.com

Tips en trucs voor het starten van een webshop
Een webwinkel opzetten is zo geregeld, maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Hoe zorgt u voor bezoekers op uw webshop? Welke wet- en regelgeving krijgt u mee te maken, bijvoorbeeld rondom betalen en verzenden? En welke mogelijkheden zijn er om uw webshop naar wens in te richten? In deze powersessie krijgt u tips en trucs waar u aan moet denken bij het starten van een webshop.

Bekijk hier de uitnodiging