partner in ondernemen
Deel deze pagina:

12 mei
2015

ZZP netwerkcafé Hengelo met Arijan van Bavel en twee powersessies

ROZ organiseert wederom een ZZP netwerkcafé op maandag 8 juni 2015 van 19.00 (inloop tot 19.15 uur) tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo, speciaal voor Hengelose zzp’ers.

Arijan van Bavel, eigenaar Familiepretpark De Waarbeek, vertelt zijn inspirerende verhaal van showbizzman tot ondernemer en deelt enkele marketingtips met de zzp’ers. Ook zijn er bijdragen van Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. over de ontwikkelingen rondom de VAR en enkele zzp’ers die de kans krijgen om hun bedrijf te pitchen. Tevens kunnen de aanwezigen één van de twee powersessies volgen: ‘Online marketing anno 2015’ door Limesquare of ‘Haal meer rendement uit uw verkoopgesprek’ door ROZ.

arijan van bavel
Arijan van Bavel

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf, Rabobank Centraal Twente, Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. en Limesquare aanwezig waar zzp’ers terecht kunnen met hun vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 5 juni via www.rozgroep.nl/netwerkcafe.

Powersessie ‘Online marketing anno 2015’
Wordt uw website nog wel goed gevonden? Google verandert continue de spelregels waar een website aan moet voldoen, wil deze hoog scoren in de zoekmachine. En weet u wat uw social media kanalen voor uw bedrijf kunnen betekenen? In deze sessies wordt u bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing én social media.

Powersessie ‘Haal meer rendement uit uw verkoopgesprek’
Vindt u het lastig om uw potentiële klanten te overtuigen? Goed verkopen is een kunst, maar gelukkig kunt u dat leren. In deze sessie komt het belang van een goed verkoopplan aan de orde. U krijgt tips en trucs voor het voeren van een succesvol verkoopgesprek, zowel face to face als telefonisch. Telefonische acquisitie is, indien op de juiste manier aangepakt, nog steeds het meest effectieve instrument voor de verkoop en het verkrijgen van afspraken.

Bekijk hier de uitnodiging