partner in ondernemen
Deel deze pagina:

13 sep
2016

ZZP netwerkcafé Hengelo op maandag 10 oktober 2016

ROZ organiseert alweer voor de tiende keer het ZZP netwerkcafé speciaal voor Hengelose zzp’ers. Het netwerkcafé vindt plaats op maandag 10 oktober 2016 van 19.00 tot 22.00 uur in Ondernemerscentrum H164, Enschedesestraat 164 in Hengelo.

hengelo-netwerkcafe

Wethouder Mariska ten Heuw verzorgt de opening. Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering en projecten ROZ/H164, vertelt over de (huur)mogelijkheden in H164 en Leonie Heuvelink, accountmanager MKB Rabobank Centraal Twente, deelt ondernemersnieuws van de Rabobank. Terugkerend onderdeel is het ‘pitchen’ door enkele zzp’ers.

Gastspreker deze avond is Pascal Bos van JAZO Zevenaar. Hij vertelt hoe hij enkele jaren geleden zijn organisatie van NIKS (Negatief, Individueel, Kleineren en Somber) heeft omgevormd tot een plek waar mensen dagelijks PRET hebben. PRET staat voor Positief, Respect, Enthousiasme en Team. Pascal gaat in op hoe het brein functioneert en hoe u anders kunt leren kijken. En hoe u creativiteit stimuleert om effectiever te werken. U krijgt praktische tips om het werkplezier te verhogen. Wie wil er nu geen PRET op het werk?

Er is volop gelegenheid om te netwerken met elkaar. Op de ondernemersmarkt vanaf 21.00 uur zijn ROZ, de afdeling Economische Zaken van de gemeente Hengelo, Small Business Hengelo, Oostwerk administratief bedrijf en Rabobank Centraal Twente aanwezig waar u terecht kunt met uw vragen.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden kan tot en met 7 oktober via www.rozgroep.nl/hengelo, telefonisch (074 241 5100) of per mail (b.bakker@rozgroep.nl).

Bekijk hier de uitnodiging >>